+420 222 524 305


Snídaňové menu

Petit – déjeuner (snídaňové sety)

Parisien 215,-
Bonne Santé 240,-
Classique 245,-
Amandine 295,-
Menu for 2 persons 355,-

Petit – déjeuner léger (lehké snídaně)

Ovesná kaše s jablkem, skořicí a medem 55,-
Pohár čerstvého ovoce s medovo-limetkovou zálivkou 75,-
Řecký bílý jogurt s domácím müsli 45,-
Čerstvé ovoce 35,-

Oeufs/ Vejce

Vařené vejce dle přáné 15,-
Míchaná vejce na cibulce 60,-
Vejce do skla se sýrem Parmezán a máslem 85,-
Vejce Benedikt 95,-
Míchaná vejce se slaninou a bramborami na cibulce 98,-
Volská oka na slanině s grilovanou zeleninou a bramborami Grenaille 105,-

Omelettes

Omeleta se zeleninovým ratatouille 155,-
Bylinková omeleta s restovanými hříbky 155,-
Omeleta Rilletes de Canard s bramborem a sýrem Ementál 160,-

Croissants & Croques

Croissant au Chèvre 98,-
Croque Monsieur 125,-
Croque Madame 135,-

Blinis & Galettes & Crêpes

Socca aux épinards 115,-
Gallete se šunkou Versailles a sýrem Ementál 115,-
Gallete s lososovou pěnou 125,-
Crêpe Amandine 65,-
Crêpe s domácím nugátovým krémem a cukrem 70,-
Crêpe s domácím jablečným pyré, zakysanou smetanou 85,-
Crêpe s limetkovým tvarohem, čerstvým ovocem a malinovou omáčkou 105,-

Pâtisseries

Jablečný štrúdl 55,-
Pain Perdu 45,-/75,-
Crème Brûlée 95,-
Domácí zmrzlina dle výběru (kopeček) 35,-

Viennoiseries

Croissant 32,-
Čokoládová rolka 37,-
Mandlový croissant 45,-
Rozinkový šnek 37,-
Kolekce mini pečiva 45,-
Košík domácího pečiva s máslem 39,-
Výběr francouzských marmelád 25,-

Brunch Amandine Menu

(Sklenka francouzského sektu Comte de Laube Blanc 0,1 l, Káva, čaj nebo horká čokoláda dle výběru, čerstvá šťáva pomeranč nebo grep 0,2 l, výběr ze 3 druhů vaječných jídel: vejce Benedikt, merquezy s křenovou pěnou a domácí hrubozrnou hořčicí, sázeným vejcem s hranolky, bylinková omeleta s ratatouille, košík domácího pečiva, máslo, med, francouzská marmeláda, domácí koláč, croissant, řecký bílý jogurt s domácím müsli a čerstvým ovocem)

Brunch Amandine Menu 395,-

 

Snídaňové menu – 1.část

Snídaňové menu – 2. část