+420 222 524 305


Menu

Entrées

Rillettes de canard (kachní konfitované maso 195,-
Tartar z uzeného lososa s bazalkovým pestem a česnekem 205,-
Půl tucet/ tucet šneků zapečených s bylinkovým máslem 155,-/ 295,-
Calamars Grilées (grilované kalamáry marinované na pomerančíc) 245,-
Crevettes (marinované krevety) 255,-

 

Soupes

Francouzská tradiční cibulačka s gratinovaným sýrem 105,-

Grandes Salades

Salade du Boucher 235,-
Salade Niçoise 245,-
Salade de Chèvre 255,-
Salade de Poires 265,-
Salade de fruit de mer 285,-

Quiches & Croques

Quiche dle denní nabídky 135,-
Croque Monsieur 145,-
Croque Madame 155,-

Baguettes & Sandwiches

Bageta végétarienne 165,-
Bageta au prosciutto 179,-
Bageta roastbeef 185,-
Bageta s 3 druhy sýrů 189,-
Bageta losos 195,-
Club sendvič Café Amandine 245,-

Fromages

Výběr tří francouzských sýrů 195,-
Francouzské prkénko 245,-

Specialites

 

Carpaccio de betteraves – plátky červené řepy s rozpečeným kozím sýrem a čerstvým oregánem  195,-
Poulpe – grilovaná chobotnice s koriandrem a pestrou Ponzo zeleninou        245,-
Foie gras – restovaná husí játra s perníkem a jahodovým tatarákem, podávaná s opečeným toustem 345,-
Tartar de Boeuf (150g) – hovězí tatarák s kapary, okurkami cornichons, dijonskou hořčicí a domácími hranolky 325,-
Moules au Curry (600g) – slávky s kokosovým mlékem na kari, podávané s domácími hranolky / jasmínovou rýží / bagetou 355,-

Plats

Ratatoiulle – tradiční francouzský zeleninový pokrm s rozmarýnem, tymiánem 185,-
Poulet – prsíčko z kukuřičného kuřete s hříbkovou omáčkou a jasmínovou rýží 295,-
„Parmentier“ confit de canard –  kachní konfit zapečený s bramborovým pyré, parmazánem, lískovým oříškem a rukolou 325,-
Rissotto avec le Poulpe – rissotto na sektu Henri Lavigne, s hráškovým pyré a restovanou chobotnicí na másle 345,-
Steak de Boeuf  „Café de Paris“ – grilovaná roštěná s máslem Café de Paris a domácími hranolky 385,-
Magret de Canard „Cointreau“ – kachní prsa s omáčkou Cointreau, domácí bramborovou kroketou a salátkem z čerstvého špenátu 395,-
Daurade avec salade de mangue – filet z Pražmy královské s mango salátkem, koriandrem a cibulkou 425,-
Côtelettes d’agneau  – jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu s konfitovaným česnekem a fazolovým ragú         445,-

 Blinis & Galettes & Crêpes

Blinis prosciutto 165,-
Blinis de la Mer 195,-
Crêpe Amandine se skořicí, krustou z třtinového cukru a plátky mandlí 95,-
Crêpe s domácím nugátovým krémem a jahodami s domácí šlehačkou 125,-
Crêpe s limetkovým tvarohem, čerstvým ovocem a malinovou omáčkou 145,-
Crêpe s pomerančem, francouzských likérem Grand Marnier 175.-

Pâtisseries

Jablečný štrúdl s vanilkovou zmrzlinou a šleahčkou 69,-
Croissants rôtis – pečené croissanty s tvarohem, přelité zkaramelizovanými jablky s rozinkami 115,-
Crème Brûlée 125,-
Kopeček zmrzliny dle výběru 45,-

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím