+420 222 524 305


Menu

 

Entrées

Tartar z uzeného lososa s bazalkovým pestem a česnekem 155,-
Půl tucet/ tucet šneků zapečených s bylinkovým máslem 155,-/ 295,-
Carpaccio de boeuf 215,-
Sardinky z Bretagne 235,-/ 255

 

Soupes

Polévka dle denní nabídky 65,-
Francouzská tradiční cibulačka s gratinovaným sýrem 105,-

Grandes Salades

Socca à la Verdure 185,-
Salade du Boucher 205,-
Salade Niçoise 210,-
Salade de Chèvre 225,-
Salade de fruit de mer 255,-

Quiches & Croques

Quiche dle denní nabídky 95,-
Croque Monsieur 125,-
Croque Madame 135,-

Baguettes & Sandwiches

Zapečená bageta s grilovanou zeleninou a mozzarellou di bufala 155,-
Bageta prosciutto 155,-
Bageta roastbeef 160,-
Bageta losos 175,-
Club sendvič Café Amandine 185,-
Grand sendvič s vepřovou plumou 195,-

Fromages

Výběr tří francouzských sýrů 195,-
Francouzské prkénko 235,-

Specialites

Steak d´aubergines (lilkový steak s rajčatovo-olivovým ragú, crème fraiche a bylinkovou bagetou)
180,-
Moules á la sauce tomate (slávky s rajčatovou omáčkou – šalotka, česnek, rajčata, bílé víno) 235,-
Moules á la sauce coco (slávky s kokosovou omáčkou – šalotka, limetka, kokosové mléko, smetana, koriandr, kurkuma, zázvor) 245,-
Tartare de Boeuf (jemně nasekaná hovězí svíčková s kapary a domácími hranolky) 295,-

Plats

Ratatouille (tradiční francouzský zeleninový pokrm s rozmarýnem, tymiánem a košíkem domácího pečiva) 175,-
Risotto aux asperges (chřestové rizoto s černým sezamem, lanýžovým olejem, rukolou a parmezánem) 185,-
Boeuf bourguignon (hovězí ragú na červeném víně s karotkou, žampiony a hedvábnou bramborovou kaší) 225,-
Poitrine de poulet „Supreme“ (kuřecí prso „Supréme“ na salátku z bulguru – máta, granátové jablko, citrónová šťáva, cherry rajčata, jarní cibulka)
245,-
Sandre au beurre (candát pečený na másle s hráškovými lusky a bazalkovou polentou)  245,-
Confit de canard (konfitované kachní stehno s malinovou omáčkou a bramborovým pyré s konfitovaným česnekem)
255,-
Filet de veau (telecí filet  s omáčkou Bordeaux, zeleninovým crudité a domácími hranolky) 295,-

Plat au gril

Masa

Kuřecí prso Supréme 200 g 185,-
Steak z vepřové plumy 180 g 195,-
Telecí filet 200 g 240,-
Entrecôte 250 g 250,-

Přílohy

Bramborová kaše 45,-
Domácí hranolky 45,-
Rozpečená bageta s bylinkovým máslem 45,-
Malý salátek (saláty, okurka, paprika, rajče) 55,-
Grilovaná zelenina 60,-

Omáčky

Máslo Café de Paris(bylinky, cognac, víno, koření, česnek, šalotka, hořčice)30,-Holandská
(žloutky, bílé víno, máslo, vývar, vinný ocet, dijonská hořčice)30,-Bordeaux(červené víno, demi glace, máslo)30,-Omáčka z růžového pepře(demi glace, cognac, máslo, růžový pepř)30,-Aioli(domácí česneková majonéza)30,-

Plat au grill – PDF ke stažení

Blinis & Galettes & Crêpes

Socca aux épinards     115,-
Galette se špenátem a sýrem Mozzarella 115,-
Galette se šunkou Versailles a sýrem Ementál 115,-
Galette s lososovou pěnou, zakysanou smetanou, čerstvým koprem a kaviárem 125,-
Crêpe Amandine 65,-
Crêpe s domácím nugátovým krémem a cukrem 70,-
Crêpe s domácím jablečným pyré, zakysanou smetanou 85,-
Crêpe Suzette s pomerančovou omáčkou a domácí vanilkovou zmrzlinou 89,-
Crêpe s limetkovým tvarohem, čerstvým ovocem a malinovou omáčkou 105,-

Pâtisseries

Jablečný štrúdl 55,-
Pain Perdu 45,-/ 75,-
Crème Brûlée 95,-
Domácí zmrzlina dle výběru 35,-

Menu – 1.část PDF ke stažení

Menu – 2.část PDF ke stažení

Plats a specialites – DOC ke stažení