+420 222 524 305


Menu

 

Entrées

Crevettes 245,-
Tartar z uzeného lososa s bazalkovým pestem a česnekem 175,-
Půl tucet/ tucet šneků zapečených s bylinkovým máslem 155,-/ 295,-
Carpaccio de boeuf 215,-
Vitello Tonnato 245,-

 

Soupes

Francouzská tradiční cibulačka s gratinovaným sýrem 105,-

Grandes Salades

Socca à la Verdure 189,-
Salade du Boucher 205,-
Salade Niçoise 210,-
Salade de Chèvre 225,-
Salade de fruit de mer 255,-

Quiches & Croques

Quiche dle denní nabídky 95,-
Croque Monsieur 125,-
Croque Madame 135,-

Baguettes & Sandwiches

Bageta s grilovaným lilkem, cuketou, paprikou 159,-
Bageta prosciutto 169,-
Bageta roastbeef 175,-
Bageta s 3 druhy sýrů 175,-
Bageta losos 189,-
Club sendvič Café Amandine 195,-

Fromages

Výběr tří francouzských sýrů 195,-
Francouzské prkénko 235,-

Specialites

 

Carpaccio de betteraves – plátky červené řepy s rozpečeným kozím sýrem a čerstvým oregánem  175,-
Poulpe – grilovaná chobotnice s koriandrem a pestrou Ponzo zeleninou        245,-
Magret de Canard rose – růžová kachní prsíčka s nakládaným zázvorem, wasabi a japonským salátkem 189,-
Cous Cous au Saumon fumé – kuskus s uzeným lososem, marinovanými krevetami a avokádem 275,-
Moules au vin blanc – slávky na bílém víně s citrónovou trávou, zeleninou, bylinkami, podávané s domácími hranolkami 289,-
Tartar de Boeuf s kapary, cornichons, dijonskou hořčicí a domácími hranolky 295,-

Plats

 

Ratatoiulle – tradiční francouzský zeleninový pokrm s rozmarýnem, tymiánem a košíkem pečiva 175,-
Poulet – prsíčko z kukuřičného kuřete se zeleninovým kuskusem 245,-
Ragoût de veau –  telecí ragů se špenátovými tagliatellemi a cukrovým hráškem 325,-
Magret de Canard sous vide – kachní prsa opékaná s čerstvým oregánem, batátovým pyré a máslovou zeleninou 295,-
Paella – středomořská Paella s krevetami, slávkami a chobotnicí 335,-
Steak de Boeuf – grilovaná roštěná se salsou z hrubozrnné hořčice, domácí hranolky 345,-
Cerf sous vide – jelení kýta s jahodami, baby špenátem, bylinkové grenaille 345,-

Masa

Kuřecí prso Supréme 200 g 185,-
Steak z vepřové plumy 180 g 195,-
Telecí filet 200 g 240,-
Entrecôte 250 g 250,-

 

Přílohy

Bramborová kaše 45,-
Domácí hranolky 45,-
Rozpečená bageta s bylinkovým máslem 45,-
Malý salátek (saláty, okurka, paprika, rajče) 55,-
Grilovaná zelenina 60,-

 

 

Omáčky

Máslo Café de Paris (bylinky, cognac, víno, koření, česnek, šalotka, hořčice) 30,-
Holandská (žloutky, bílé víno, máslo, vývar, vinný ocet, dijonská hořčice) 30,-
Bordeaux (červené víno, demi glace, máslo) 30,-
Omáčka z růžového pepře (demi glace, cognac, máslo, růžový pepř) 30,-
Aioli(domácí česneková majonéza) 30,-

 

 

Blinis & Galettes & Crêpes

Socca aux épinards         139,-
Galette se špenátem a sýrem Mozzarella 119,-
Galette se šunkou Versailles a sýrem Ementál 129,-
Crêpe Amandine se skořicí, krustou z třtinového cukru a plátky mandlí 75,-
Crêpe s domácím jablečným pyré, zakysanou smetanou a medem 95,-
Crêpe s domácím nugátovým krémem a jahodami s domácí šlehačkou 105,-
Crêpe s limetkovým tvarohem, čerstvým ovocem a malinovou omáčkou 119,-

Pâtisseries

Jablečný štrúdl s vanilkovou zmrzlinou a šleahčkou 69,-
Pečené croissanty s tvarohem a jablky přelité domácím vanilkovým krémem 105,-
Crème Brûlée 115,-
Domácí zmrzlina dle výběru 35,-

Jídelní lístek

Snídaňové menu

Plats a specialites

 


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde. rozumím